Participanți 2019

GRUPUL „THE WADAIKO, DAIGEN-GUMI”, JAPONIA

A fost înființat în anul 2000. Denumirea sa este una care trimite la țelul acestui grup, acela de a fi globali, universali. Caracterul spectacolelor prezentate de artiștii japonezi este unul neconvențional, evoluând atât pe scene de teatru, cât și în concerte în aer liber.

În completarea spectacolelor pe care le prezintă și pentru a demonstra și împărtăși lumii întregi farmecul tobelor japoneze, grupul a înființat în 2003 un studio , fondând astfel o școală culturală denumită “Studio Hogaku Academy”.

Având în vedere calitatea artistică a japonezilor din “Wadaiko Daigen-gumi”, performanțele nu s-au lăsat așteptate. Numai în ultimul an, la concursurile de profil, ei au luat două Premii I, două Premii II și trei Premii III.

Au în portofoliul lor evoluții pe live pe stadioanele din Kobe (“J-Soul Brothers Live Tour 2011”, “Exile Live Tour 2014”) și Saitama (Exile Live Tour 2009. Au participat la festivaluri muzicale din Tokio, dar și peste granițele nipone: Anglia, Germania, Belgia, Lituania, Hong Kong, Taiwan.

Popularitatea lor a făcut ca “Wadaiko Daigen-gumi” să fie invitat, începând cu anul 2013, la emisiuni de televiziune din Japonia.